APOLLO RESIDENCE

Despre Noi - Echipa Noastră

Alege să fii la înălțime!

La început, în 2009, primul nostru proiect rezidențial se remarca prin calitatea oferită clienților. Am căutat permanent să îmbinăm profesionalismul în execuție cu soluții inedite, gândite să pună inteligent în practică caracteristici pe care le considerăm esențiale. Am construit fiecare apartament întrebându-ne la fiecare pas dacă nouă ne-ar plăcea să locuim acolo. Încă din anul 2021 locuim în complex, alături de clienții noștri. Pentru un dezvoltator imobiliar, la acea vreme, era ceva inedit.

14 ani mai târziu, după aproape 2000 de apartamente în cele 7 proiecte rezidențiale, ne regăsim animați de același concept. Nimic din scopul nostru, din filosofia care ne animă, nu s-a schimbat. Avem emblema calității pusă mai sus că niciodată. Inovăm continuu în construcțiile noastre. Oferim clienților noștri din ce în ce mai mult. Pentru că 14 ani de experiență în dezvoltare imobiliară și peste 25 de ani de experiență în construcții, combinați cu pasiunea pentru lucrul bine făcut, cu o permanentă curiozitate pentru noile tehnologii și inteligența aplicată în construcții, toate au ca rezultat o performanță unică în peisajul din zona de sud a Capitalei. Știm că se poate, iar muncă noastră o dovedește.

Succesul însă durează atât cât ești dispus să lupți pentru el. Extindem umbrela calității dincolo de apartamente și blocuri!

0 +
Apartamente Livrate
0 + MP
Spații Comerciale
0 + MP
Spații Verzi și Locuri de Relaxare
0 +
Ani de experiență

ECHIPA NOASTRĂ

marius vlad

CEO
marius.vlad@apolloresidence.ro

mihaela Raducea

Manager Vânzări

+40 725 107 777
vanzari@apolloresidence.ro

DISCUTĂ CU NOI

Programează vizionare

Contactează-ne acum

0725 107 777

Scrie-ne un email

vanzari@apolloresidence.ro

EnglishGermanSpainSwedishFrenchItalyRomaniaUnited Arabic EmiratesEurope