ProieCTELE NOASTRE

Apollo Residence: Pasarela Berceni

Ai vrea să locuiești lângă București, aproape de metrou, într-o zonă liniștită și o arhitectură care, pe lângă atributul călității produselor, bifează și caracteristicile unui design contemporan, cu spaț̦ii verzi și energie verde?
 
Bun venit în comunitatea Apollo Residence! ADN-ul Apollo Residence este o împletire între poziționarea care favorizează conceptul de #RoomInovation – arhitectura organică, apartamentele cu dotări premium, facilitățile unice și poziționarea aproape de urban.

Alege să locuiești într-un complex model, cu facilități menite să îți facă viața mai ușoară. Vei avea ocazia să te bucuri de zile pline cu zâmbete, bucurii și multă lumină.

APARTAMENT TIP 6

Termen de Finalizare: Mai 2024

O viață de calitate începe acasă, acolo unde suprafețele generoase dau o alură de prețiozitate fiecărei camere și finisările premium armonizează aspectele estetice cu cele funcționale.

Imobilul propus face parte dintr-un complex cu 480 apartamente, peste 9000 mp de spații comerciale, din care 651 mp la parterul imobilului, restul spațiilor fiind dispuse pe o rază de 100 m față de imobil.

 
Peste 1200 locuri de parcare în tot complexul, din care 400 locuri de parcare destinate doar pentru zona comercială și 5537 mp de spații verzi. Toate acestea vor alcătui un Street Mall compus din: 1 hipermarket, farmacii, restaurante, cafenele și magazine specializate. Primul imobil va avea un număr de 90 apartamente din care: 27 studiouri, 10 apartamente de 2 camere și 53 apartamente de 3 camere.
 
Accesul se va face atât din Str. Popești Vest (pe lângă pasarela), cât și din Str. Miraslau. Regimul de înălțime blocurilor este de S+P+9E
0 +
Apartamente Livrate
0 + MP
Spații Comerciale
0 + MP
Spații Verzi și Locuri de Relaxare
0 +
Ani de experiență

UN SPAȚIU VIU CE SE ADAPTEAZĂ NEVOILOR TALE.

Blocurile vor fi dotate cu lift Schindler pentru 8 persoane care ajunge până la Subsol.
Toate utilitățile vor fi contorizate individual (apă, gaze, electricitate). Încalzirea în pardoseală UPONOR.
Energie verde prin dispunerea de Panouri foto-voltaice incluse în proiect.
Tavane făcute cu BARRISOL (sistem brevetat) reprezentând cea mai inovativă soluție de finisare a tavanelor. Un Aparat de aer condiționat ( o unitate pentru fiecare apartament ) și videointerfon vor fi incluse în preț. Imobilul va dispune de parcări exterioare dezmembrate și parcări subsol dezmembrate.

Conceptul de spațiu agil își găsește aici expresia într-o zonă multifuncțională care poate fi folosită ca home office.

Găsești aici un loc în care imaginația poate lua multe forme – o petrecere dedicată copiilor, un pitch ținut în fața viitorilor tăi investitori sau o zi obișnuită în care neprevăzutul vieții te-a făcut să alegi alternativa work-from- home. Bucătăria completează spațiul pentru a te asigura că ai tot ce îți trebuie acasă.

Orice seară obișnuită se poate transforma într-o ocazie de socializare în care îți încarci bateriile alături de oamenii dragi savurând preparatele preferate, prinși în discuții captivante.

Spațiile comerciale aflate la parterul clădirii de apartamente găzduiesc restaurante dedicate gurmanzilor din cadrul cartierului și nu numai.

După o seară petrecută la restaurant, te poți opri la Street Mall, pentru a bifa lista de cumpărături.

Noi nu construim doar pentru AZI. Construim pentru VIITOR.

TOT CONFORTUL DE CARE AI NEVOIE!

DESIGN ANCORAT ÎN FILOZOFIA “MOVE-IN-READY”

Ne gândim la GENERAȚIILE VIITOARE de aceea am implementat și conceptul “MOVE-IN READY” prin care îți oferim și posibilitatea achiziționării apartamentului complet mobilat, utilat si amenajat de designerii noștri, astfel încât sa te poți muta imediat și fără efort din partea ta.

Proiectarea și compartimentarea spațiilor interioare sunt gândite astfel încât fiecare aspect al vieții de familie să fie atent luat în calcul.

Apollo Residence este, înainte de toate, un loc în care extraordinarul este tradus în viața de familie și copiii sunt ghidați pe o rută a dezvoltării și a unicității.

Locuințele împlinesc o expresie a unui principiu solid de design: beneficiarul și nevoile sale specifice formează un nucleu în jurul căruia gravitează toate activitățile de proiectare.

Beige Elegant Collage Store Opening Instagram Post

DISCUTĂ CU NOI

Programează vizionare

Contactează-ne pentru a-ți oferi mai multe detalii. Un consultant dedicat îți va fi alături în fiecare pas al procesului de cumpărare pentru a te ghida în a lua o decizie bună și informată.

Contactează-ne acum

0725 107 777

Scrie-ne un email

vanzari@apolloresidence.ro

EnglishGermanSpainSwedishFrenchItalyRomaniaUnited Arabic EmiratesEurope