Apollo Residence Berceni facilitati apartamente

Apollo Residence Berceni 1

Ansamblu rezidential Apollo Residence 1

Apollo Residence Berceni este un nou proiect imobiliar ce se dezvolta in Zona De Sud a Capitalei, mai exact in imediata apropiere a statiei de Metrou Dimitrie Leonida (200 m) cu acces rapid din sos. Berceni, ce va atrage cu siguranta interesul celor care se afla in cautarea unei locuinte noi, datorita standardelor ridicate de calitate si confort pe
care le ofera acest ansamblu, modului in care este gandit, conceput si pus in practica si nu in cele din urma a excelentului raport calitate/pret.

Ansamblul este compus din 9 blocuri cu un regim de inaltime redus (Parter+ 2 Etaje+ Mansarda) ce au fiecare in componenta cate 16 unitati locative, de la garsoniere decomandate cu suprafete de 30 mp sau 36 mp utili, apartamente cu 2 camere spatioase cu suprafete utile de 43.75 mp, 57.45 mp si 65.45 mp, pana la apartamente cu 3 camere cu o suprafata utila ce variaza intre 85 mp, 94 mp si 100 mp, cu metiunea ca toate apartamentele cu 3 camere sunt in sistem duplex cu scara interioara.

In total, exista 144 unitati locative gandite sa ofere rezidentilor tot confortul necesar si o excelenta compartimentare
interioara. Apartamentele dispun de spatii echilibrate cu o buna functionalitate interioara, au numeroase spatii de depozitare, bucatarii inchise, camere spatioase, grupuri sanitare foarte bine echipate, balcoane mari si vin insotite de un loc de parcare fiecare, oferit gratuit.

Ansamblul dispune, datorita pozitiei excelente aleasa, de acces usor la mijloacele de transport in comun si acces rapid (2 min) la statia de Metrou Dimitrie Leonida (fosta IMGB), la marile centre si galerii comerciale aflate in zona, precum si la centre de interes major cum ar fi scoli, gradinite, spitale, magazine, piete.

Imobilele din cadrul ansamblului dispun de finisaje excelente, executate de catre firme de renume in domeniu, sunt contorizate separat si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare anti-efractie, tamplarie pvc cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in baie, video interfon, aer conditionat si au inclus in pret tva–ul de 5%. Locul de parcare este oferit gratuit fiecarui apartament.

Puteti sa interveniti asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales de dvs. si sa-l personalizati dupa propriul gust avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Amplasamentul excelent al ansamblului, apropierea de Metrou Dimitrie Leonida, accesul rapid catre centrul capitalei, compartimentarea interioara foarte buna, nivelul ridicat de finisare, gradul foarte bun de confort si intimitate, spatiile mari si foarte bine luminate, posibilitatea de a personaliza interiorul, amenajarea spatiilor verzi exterioare si delimitarea lor, crearea de locuri de relaxare, parcarile incluse in pret si preturile foarte decente sunt motive intemeiate sa credem ca Apollo Residence Berceni se va ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri.

Ansamblu rezidential Berceni Apollo Residence Berceni
 • Dezvoltator:
  Grup persoane fizice
 • Arhitect:
  ArhitecturaSiDesign.ro
 • Constructia primelor 4 blocuri incepe in septembrie 2013 si se vor finaliza in martie 2014, urmatoarele 5 blocuri se vor incepe in martie 2014 si se vor finaliza in decembrie 2014
 • Numar total de apartamente:
  200 Unitati Locative
 • Tipuri de apartamente:
  Garsoniere, Apartamente cu 2 si 3 camere
Reprezentare exclusiva
Catalog Sud Rezidential
Apartamente
cu Finantare inclusa
apartamente cu finantare inclusa
Esti interesat de acest proiect?
x