ProieCTELE NOASTRE

Apollo Park Residence

Ai vrea să locuiești lângă București, aproape de metrou, într-o zonă liniștită și o arhitectură care, pe lângă atributul călității produselor, bifează și caracteristicile unui design contemporan, cu spatii verzi și energie verde?
 
Vino sa faci parte din comunitatea Apollo Park Residence, cel mai nou proiect rezidential dezvoltat de Apollo, situat in zona de sud a Capitalei, foarte aproape de Pasarela Berceni.
 

Alege să locuiești într-un complex model, cu facilități menite să îți facă viața mai ușoară. Vei avea ocazia să te bucuri de zile pline cu zâmbete, bucurii și multă lumină.

Termen de Finalizare: Decembrie 2024

Aflat la doar 5 minute de mers pe jos de statia de metrou Berceni, complexul iti ofera o conexiune rapida cu tot orasul.

De asemenea in imediata apropiere vei gasi gradinite, scoli, hypermarket-uri, centre comerciale, centre medicale, farmacii si locuri de joaca.

In plus, membrii comunitatii vor beneficia de spatii verzi, peste 2500 mp, spatii amenajate pentru relaxare si socializare, alei pietonale iluminate.

Apollo Park Residence se intinde pe o suprafata de 12.000 mp si va cuprinde 3 blocuri cu un numar total de 300 apartamente si 380 locuri de parcare subterane si supraterane.

Accesul se va face atât din Str. Popești Vest (pe lângă pasarela), cât și din Str. Miraslau. Regimul de înălțime blocurilor este de S+P+7E.

Diversitatea locuintelor este trasatura ce defineste proiectul Apollo Residence Park.

Aceasta include 17 modele de compartimentari unice, de la garsoniere, apartamente tip studio, apartamente cu 2,3 sau 4 camere.

Apartamentele din Apollo Park Residence reprezinta mai mult decat un camin, acestea iti ofera o viata moderna, confortabila, aproape de mijloacele de transport in comun.

0 +
Apartamente Livrate
0 + MP
Spații Comerciale
0 + MP
Spații Verzi și Locuri de Relaxare
0 +
Ani de experiență

Alege să faci parte din comunitatea Apollo Park Residence!

Bucura-te de dotari multiple care vor face din locuinta ta caminul ideal :

Incalzire in pardoseala UPONOR – vei avea parte de un sistem de incalzire eficient si confortabil;

Toate utilitățile vor fi contorizate individual (apă, gaze, electricitate).

Energie verde prin dispunerea de Panouri foto-voltaice incluse în proiect.
 
Tavane făcute cu BARRISOL (sistem brevetat) reprezentând cea mai inovativă soluție de finisare a tavanelor.
 
Un Aparat de aer condiționat ( o unitate pentru fiecare apartament ) și videointerfon vor fi incluse în preț. Imobilul va dispune de parcări exterioare dezmembrate și parcări subsol dezmembrate.

Locuri de parcare subterane si supraterane, cu acces facil oferind comoditate si siguranta;

Boxe pentru depozitare, in cazul in care ai nevoie de un spatiu extra de depozitare;

Spatiile verzi si Parcul din cadrul complexului, unde de poti bucura de o oaza de relaxare si socializare.

Conceptul de spațiu agil își găsește aici expresia într-o zonă multifuncțională care poate fi folosită ca home office.

Găsești aici un loc în care imaginația poate lua multe forme – o petrecere dedicată copiilor, un pitch ținut în fața viitorilor tăi investitori sau o zi obișnuită în care neprevăzutul vieții te-a făcut să alegi alternativa work-from- home. Bucătăria completează spațiul pentru a te asigura că ai tot ce îți trebuie acasă.

Orice seară obișnuită se poate transforma într-o ocazie de socializare în care îți încarci bateriile alături de oamenii dragi savurând preparatele preferate, prinși în discuții captivante.

Pentru NOI este PASIUNE, Pentru TINE este ACASĂ!

TOT CONFORTUL DE CARE AI NEVOIE!

DESIGN ANCORAT ÎN FILOZOFIA “MOVE-IN-READY”

Ne gândim la GENERAȚIILE VIITOARE de aceea am implementat și conceptul “MOVE-IN READY” prin care îți oferim și posibilitatea achiziționării apartamentului complet mobilat, utilat si amenajat de designerii noștri, astfel încât sa te poți muta imediat și fără efort din partea ta.

Proiectarea și compartimentarea spațiilor interioare sunt gândite astfel încât fiecare aspect al vieții de familie să fie atent luat în calcul.

Apollo Residence este, înainte de toate, un loc în care extraordinarul este tradus în viața de familie și copiii sunt ghidați pe o rută a dezvoltării și a unicității.

Locuințele împlinesc o expresie a unui principiu solid de design: beneficiarul și nevoile sale specifice formează un nucleu în jurul căruia gravitează toate activitățile de proiectare.

DISCUTĂ CU NOI

Programează vizionare

Contactează-ne pentru a-ți oferi mai multe detalii. Un consultant dedicat îți va fi alături în fiecare pas al procesului de cumpărare pentru a te ghida în a lua o decizie bună și informată.

Contactează-ne acum

0725 107 777

Scrie-ne un email

vanzari@apolloresidence.ro

EnglishGermanSpainSwedishFrenchItalyRomaniaUnited Arabic EmiratesEurope