apartamente

SPATII MAI BINE OPTIMIZATE SI FINISAJE PREMIUM!

Apartament Tip 1

49.10 mp utili

Apartament Tip 2

49.10 mp utili

Apartament Tip 3

49.10 mp utili

Elementele esentiale necesare unei comunitati fericite au fost adaugate si noului proiect rezidential de catre inginerii si proiectantii nostri, din care mentionam: spatii verzi ample si amenajate modern, locuri de joaca pentru copii, alei de acces iluminate,  parcare auto pentru rezidenti, acces dublu la doua strazi, curti dezmembrate pentru apartamentele de la parter,  balcoane deschise si balcoane inchise, de care dispun toate apartamentele de la etajele superioare.

Pozitionarea inteligenta a noului ansamblu rezidential intre cele doua statii de metrou, Dimitrie Leonida si Berceni, este probabil cel mai important atu al acestui proiect in ceea ce priveste localizarea si accesul.

Accesul catre imobile se face cu usurinta, direct din cele mai importante artere de circulatie, cum sunt Soseaua Berceni si Soseaua Oltenitei, iar zona in care se desfasoara proiectul este una dintre cele mai dinamice din Sudul Capitalei, care abunda in spatii complementare si numeroase posibilitati de a petrece timpul liber.

Imobilele din cadrul ansamblului dispun de finisaje deosebite, executate de catre firme de renume in domeniu, acestea sunt contorizate separat si dispun de: centrala proprie, incalzire prin pardoseala, usi de interior de foarte buna calitate, usa de intrare anti efractie, tamplarie pvc cu geam termopan, gresie, faianta si parchet, obiecte sanitare in baie, videointerfon, lift silentios si aer conditionat.

Imobilele vor respecta cele mai exigente norme privind constructiile noi si vor fi edificate pe cadre si grinzi de beton armat de o clasa superioara, iar pentru peretii interiori si exteriori, dezvoltatorii raman fideli caramizilor tip Ytong si izolatiei de buna calitate (polistiren 10 cm peste care se aplica tencuiala decorativa). In ceea ce priveste tamplaria PVC, acestia au apelat la cea mai buna solutie si anume, vor folosi profil Salamander cu 5 camere, cu geamuri 4 anotimpuri si low-e, la care se adauga glafurile interioare si exterioare de la aceeasi companie.

Locuinţele pe care vi le punem la dispozitie se predau contorizate individual, finisate complet şi dotate cu cele mai noi şi moderne echipamente, iar materialele folosite în procesul de finisare şi de echipare sunt alese de la cele mai bune firme de profil.

Fiecare apartament va fi finisat exact asa cum isi doreste noul proprietar, acesta avand la dispozitie o gama larga de modele si culori din care sa aleaga cele mai bune si deosebite finisaje. Baile vor fi echipate cu obiecte sanitare moderne, iar usile interioare se vor putea alege de la firme de renume in domeniu.

Finisaje personalizate, in functie de dorinta locatarilor

Cei care aleg sa achizitioneze un apartament in noile blocuri, se vor bucura de finisaje personalizate puse la dispozitie de echipa noastra prin showroom-urile proprii. Noii proprietari vor avea la dispozitie o gama larga de modele si culori din care pot alege, suport tehnic de specialitate si sustinere in amenajare.

Se pot alege obiectele sanitare, usile interioare, ceramica si o multime de alte accesorii de design, care pot contura un spatiu confortabil si atractiv. Toate optiunile sunt de cea mai buna calitate si sunt achizitionate de la firme cu renume in domeniu.

Pentru cei care au nevoie de suport in alegerea finisajelor echipa tehnica a pus la dispozitie, in cadrul proiectului un departament de design interior, care poate oferi idei si sfaturi pentru o amenajarea cat mai eficienta.

EnglishGermanSpainSwedishFrenchItalyRomaniaUnited Arabic EmiratesEurope