Apollo Residence Berceni facilitati apartamente

Despre proiectul Apollo Residence Berceni

Ansamblu rezidential Apollo Residence Berceni

Cel mai nou ansamblu imobiliar din seria Apollo Residence Berceni si poate cel mai complet de pana acum, uimitor ca si concepere, deosebit ca si arhitectura si poate cel mai bine gandit proiect imobiliar pe care echipa sudrezidential.ro are azi onoarea sa il sustina si sa il promoveze.

Locatia aleasa: in imediata apropiere a statiei de metrou Dimitrie Leonida (langa Apollo Residence 1)

Suprafata teren: 10.000 mp

Numar total de apartamente: 200 unitati locative (9 blocuri)

Spatii comerciale parter blocul 1 si 2, spatii verzi, zone de relaxare, gradini amenajate, parcari delimitate, locuri de joaca pentru copii, acces securizat, locuri parcare vizitatori, paza si monitorizare video permanenta.

Vezi filmul de prezentare al ansamblului:

Confortabil si cu o excelenta functionalitate generala noul Apollo Residence Berceni 2 uimeste inca de la prima intalnire, dezvaluindu-si pe parcurs adevaratele puncte forte care va vor incanta pe masura ce le veti descoperi.

Aerisit si foarte bine pozitionat, ansamblul dispune de numeroase spatii verzi si locuri de joaca completatate cu spatii de relaxare si alei ce inconjoara interiorul complexului ca intr-o oaza de verdeata in care te simti cu adevarat acasa.

Ansamblul este compus din 9 blocuri cu un regim de inaltime redus (Parter+ 3 Etaje+ etaj mansardat +Mansarda) ce au fiecare in componenta sa cate 21 unitati locative, de la garsoniere duble decomandate cu suprafete variate, apartamente cu 2 camere spatioase cu suprafete generoase, pana la apartamente cu 3 camere cu o suprafata utila ce variaza intre 89 mp, 96 mp si 103 mp, cu metiunea ca apartamentele de la mansarda de 3 camere sunt in sistem duplex (scara interioara).

In total, sunt diponibile spre vanzare 200 unitati locative cu preturi excelente, gandite sa ofere viitorilor clienti tot confortul necesar dar si o ingenioasa compartimentare interioara care poate fi la cerere regandita, dupa propriul gust.

Apartamentele dispun de spatii echilibrate cu o buna functionalitate interioara, au numeroase spatii de depozitare, bucatarii inchise, camere spatioase, grupuri sanitare foarte bine echipate, balcoane mari si toate acestea vin insotite de un loc de parcare , oferit gratuit. Iar pentru a completa confortul dumneavoastra va oferim bonus un aparat de aer conditionat.

Ansamblul dispune, datorita excelentei pozitii, de acces usor la mijloacele de transport in comun si acces rapid (5 min) la statia de Metrou Dimitrie Leonida (fosta IMGB), la marile centre si galerii comerciale aflate in zona, precum si la centre de interes major cum ar fi scoli, gradinite, spitale, magazine, piete.

Imobilele din cadrul ansamblului dispun de finisaje deosebite, executate de catre firme de renume in domeniu,acestea sunt contorizate separat si dispun de: centrala proprie si calorifere, usi interior de foarte buna calitate, usa intrare anti efractie, tamplarie pvc cu geam termopan import Germania, gresie, faianta si parchet import Spania, obiecte sanitare in baie Cersanit, video interfon, lift silentios, aer conditionat de asemenea apartamentele au inclus in pret tva–ul de 5%.

In Apollo residence locul de parcare este oferit gratuit fiecarui apartament in parte.

Dumneavoastra puteti interveni asupra modului in care se finiseaza apartamentul ales si sa-l personalizati dupa propriul gust, avand la dispozitie o gama variata de modele si culori in ceea ce priveste gresia, faianta, parchetul, usile interioare, daca rezervarea apartamentului se face din timp.

Amplasamentul excelent al ansamblului, apropierea de Metrou Dimitrie Leonida, accesul rapid catre centrul Capitalei, compartimentarea ingenioasa, nivelul ridicat de finisare, gradul foarte bun de confort si intimitate, spatiile mari si foarte bine luminate, posibilitatea de a personaliza interiorul, amenajarea spatiilor verzi exterioare si delimitarea lor, crearea de locuri de relaxare si de joaca, parcarile incluse in pret si preturile conforme calitatii precum si experienta castigata in timp cu ansamblurile precedente, finalizate cu succes, sunt motive intemeiate sa credem ca si Apollo Residence Berceni 2 se va ridica la nivelul asteptarilor clientilor nostri si va avea parte de aceleasi aprecieri excelente din partea celor care au achizitionat deja o locuinta.

“unul din cele mai complete si mai bine concepute ansambluri rezidentiale din zona de sud “

Ansamblu rezidential Berceni Apollo Residence Berceni
 • Dezvoltator:
  Grup persoane fizice
 • Arhitect:
  ArhitecturaSiDesign.ro
 • Constructia primelor 4 blocuri incepe in septembrie 2013 si se vor finaliza in martie 2014, urmatoarele 5 blocuri se vor incepe in martie 2014 si se vor finaliza in decembrie 2014
 • Numar total de apartamente:
  200 Unitati Locative
 • Tipuri de apartamente:
  Garsoniere, Apartamente cu 2 si 3 camere
Reprezentare exclusiva
Catalog Sud Rezidential
Apartamente
cu Finantare inclusa
apartamente cu finantare inclusa
Esti interesat de acest proiect?
x